Mahlgut

Mahlgut, German Design, German engineering, German made.

Soms zijn er toevalligheden die alles veranderen.

In 2012 had huwelijksfotograaf en hobbybarista Michael Epke-Wessel de hulp nodig van een metaalbewerker bij het repareren van een koffiemolen.
Via een aanbeveling ontmoette Michael deze metaalbewerker, Timo Winterberg, die geïnteresseerd vroeg naar Michaels koffieapparatuur
De twee raakten aan de praat en Michael vertelde hem zijn probleem: er zijn gewoon geen fatsoenlijke koffiemolens en andere koffieapparatuur die aan zijn verwachtingen voldoen.
Ze besloten allebei om een ​​oplossing te bedenken voor dit lastige probleem.
Staken de koppen bij elkaar en hadden kort daarna de eerste ontwerpen. Enkele maanden later was het eerste prototype gereed. De Mahlgut-1 zag het daglicht.

In 2016 zou de productie van Mahlgut uit dit kleine project voortkomen. Het zou koffieliefhebbers over de hele wereld blij maken.
Het idee achter de Mahlgut koffiemolen MOLA-e is simpel: de beste materialen van hoge kwaliteit, gereduceerd Duits design gecombineerd met precieze functionaliteit en gemakkelijk te bedienen.
Een robuuste stabiliteit met minimale dode ruimte rondt het concept van de vervaardigde koffiemolen voor eenmalig gebruik MOLA-e af. Voorbeeldig industrieel design uit het Ruhrgebied en gefabriceerd in Duitsland met Duitse kwaliteit.

In december 2020 is de samenwerking met Mahlgut manufactors tot stand gekomen en zal de Mola-e de buzzer en de dozzer in haar winkel liggen voor haar Europese koffieliefhebbers. De productieproducten van Mahlgut behoren tot de beste en worden verkocht onder Tampers-Mahlgut in onze webwinkel.

De professionals zijn ook enthousiast. Zo nam de Duitse Master Barista Erna Tosberg van Münster deel aan het World Barista Championship in Dublin met een Mahlgut Dozer en mahlgut Buzzer en behaalde de maximale puntenscore

Winkelwagen